Adresa: Călăraşi, str. Flacăra nr. 57 – 59|TEL:0242315235| cjpcalarasi@gmail.com

 

 Din motive de siguranţă medicală, legate de prevenirea răspândirii şi infectării cu CORONAVIRUS (COVID-19), Casa Judeţeană de Pensii Călăraşi anunţă că activitatea de audienţe, va fi suspendată începând cu data de urmând ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, să fie anunţate alte decizii.

Vă rugăm ca prezenţa la sediul instituţiei să se efectueze doar în situaţiile absolute necesare, pentru următoarele tipuri de servicii: depunerea, respectiv ridicarea de documente la/de la sediul instituţiei, solicitarea ajutoarelor de deces, activitatea de expertiză medicală, a ridicării biletului de tratament balnear, alte situaţii excepţionale, urgente.

Pentru aceste situaţii de excepţie, vor fi luate următoarele măsuri minimale:

  • păstrarea unei distanţe de cel puţin un metru între solicitant şi funcţionarul public de la ghişeu, precum şi între publicul aflat în sediul instituţiei;
  • asigurarea unui aflux controlat al publicului în spaţiile închise ale caselor teritoriale de pensii.

Celelalte categorii de informaţii sau cereri se pot adresa în scris prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin serviciul poştal la adresa str. Flacăra, nr. 57-59, Călăraşi, prin fax la nr. 0242316918, telefonic la nr.: 0242315235, 0242318959, 0242314960.

Totodată, informaţiile despre activitatea instituţiei, documentele necesare a fi prezentate cu ocazia întocmiri anumitor tipuri de solicitări, formulare tipizate, proceduri de lucru, etc., pot fi consultate şi pe site-ul instituţiei, www.cjpcalarasi.ro.

Pentru siguranţa dumneavoastră, dar şi a noastră, vă rugăm ca în situaţia în care prezentaţi simptome virale, să amânaţi prezentarea la sediul Casei Judeţene de Pensii Călăraşi, această instituţie fiind la dispoziţia dumneavoastră şi prin mijloacele de comunicare menţionate anterior, evitându-se astfel contactul direct.

În cazul prezentării la sediul nostru, vă rugăm să utilizaţi dezinfectanţii puşi la dispoziţie de instituţie, în holul de acces precum şi în sala de relaţii cu publicul.

Aceste recomandări vin în contextul în care categoriile de beneficiari care se prezintă la sediul instituţiei noastre sunt:

  • Persoanele vârstnice, care sunt vulnerabile la contactarea acestui virus;
  • Persoanele care călătoresc din Italia şi alte state membre ale UE unde deja au fost confirmate cazuri de îmbolnăviri şi au fost instituite măsuri de carantină.

 

Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice                                                  11.03.2020


0
Shares

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...